Facade renovering af grim og problemfyldt facade.
Måske oplever du at facaden skaller af eller revner eller at fugerne er slidt, stenene ødelagte eller lign. Altsammen kan nemt afhjælpes ved fx. at give en omgang netpuds.

Netpuds bliver lavet over 3 omgange.

I det første lag puds ilægges et armeringsnet, der sørger for facaden bliver utrolig slidstærk.

I sidste lag puds kan man vælge en indfarvet puds – alle farver er mulige, så det er kun fantasien der sætter grænser. Det er også muligt at vælge en almindelig grå puds, og efterfølgende male huset.

Hvis man vælger facaderenovering med netpuds, får man en utrolig stærk facade, der kræver utrolig lidt vedligeholdelse. En netpudset facade skal kun males hvert 5.-7. år cirka.

Facade renovering med isoleringsbatts

Ved at montere isoleringsbatts på facaden, inden denne pudses, kan man, udover at få en smuk og holdbar facade, også opnå besparelse på varmereningen. Med isoleringsbatts holder huset bedre på varmen, indeklimaet optimeres og i sidste ende vil du kunne se en  stor besparelse på varmeregningen.

Facade renovering ved udskiftning af fuger

Har man et hus med slidte fuger og ødelagte mursten, er det også muligt blot at udskifte fugerne og de ødelagte mursten. Det får huset til at stå knivskarpt og samtidig bibeholde murstensfacaden.