Kvalitet, tryghed og tilfredse kunder

For os er kvalitet, tryghed og tilfredse kunder nøgleordene. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at skabe det perfekte samarbejde med dig som kunde. Vi går op i at du føler dig tryg hele vejen igennem byggeriet. Uanset opgavens omfang.

Hos Nordjysk Murer og Facade sørger altid for at levere konkurrencedygtige priser. Vi holder tidsplanen. Vi sørger også for at holde os indenfor de aftalte økonomiske rammer, som vi aftaler med dig som kunde.

Tryghed vil være nøgleordet, da det som oftest er dig som kunde der er på udebane.
Inden byggeriet går i gang, holder vi sammen et opstartsmøde, Her vil vi sammen blive enige om rammerne for den kommende opgave.

Spidskompetencer

Blandt vores spidskompetencer kan især nævnes netpuds, isolering og facaderenovering. Vi har stor erfaring inden for netop disse områder. Du kan læse mere om netpuds og isolering her.

Følg med i processen

Du vil få et login til vores hjemmeside. Her har du mulighed for at følge med i fremgangen på netop dit byggeri. Du vil kunne finde priser og aftaler på siden. Men du vil også kunne følge med i, hvordan økonomien hænger sammen. Hvad bruges af materialer. Hvor manger timer bliver der brugt på hvad osv. Der vil ingen fejltagelser blive, da du, hele tiden vil kunne følge med på sidelinien. For os er gennemsigtighed en selvfølge.

Vælger du Nordjysk Murer & Facade til dit næste byggeprojekt – så lover vi at du bliver vores næste tilfredse kunde i bunken!