Netpuds & facadeisolering

Hvorfor vælge netpuds? 

Netpuds er måden at give dit hus nyt liv! Uanset om dit hus er pudset i forvejen eller ej sikrer du dig at du ikke skal reparere og male dit hus år efter år. Det sparer dig både for tid og penge.

Nordjysk Murer & Facade arbejder kun med anerkendte kvalitetsprodukter. Det er produkter vi har stor erfaring med, og som vi kan stå 100% inde for. Vi garanterer dig et holdbart og smukt resultat, som ikke kræver megen vedligeholdelse de næste mange år.

Netpuds er opbygget i 3 forskellige lag. I det første lad lægges nettet, det andet lag består af spartel, der dækker så ikke nettet længere er synligt. Det tredie og sidste lag, er finish-laget. Tredie lag kan laves i mange forskellige farver, og kan variere i grovheden, efter ønske.

På alle hjørner og lysninger bliver der pudset hjørnelister på. Det gør hjørnerne ektremt stærke, men det gør også hjørnerne står knivskape, når det sidste lag er påført. Du vil derfor få et moderne hus, med flotte rene linier og pæne stilrene overflader.

Nordjysk Murer & Facade, anbefaler netpuds til kunder der har:

  • Problemer med afskalninger på facaderne
  • Dårlige fuger/sten, hvilket kan blive en betydelig større udgift ved reparation
  • Revner i facader og sokler
  • Maler år efter år, netpuds skal males hver 7. år
  • Et hus der trænger til et friskt pust

Facadeisolering

Nordjysk Murer & Facade udfører i mange tilfælde også en facade isolering i forbindelse med netpuds.

Det gør vi typisk fordi, ældre huse er dårligt isoleret og har dermed et stort varmetab, men også fordi det giver et meget bedre indeklima. Man vil opleve at futterne og tæpperne i sofaen ikke længere er en nødvendighed. På længere sigt vil man også kunne se en besparelse på sit varmeregnskab.

Varmebesparelse ved facadeisolering

Der er mange gode grunde til at få facadeisoleret sit hus, 2 af de bedste grunde er at sparer mange penge på varmeregnskabet og får et langt bedre indeklima i dit hus.

Har man fjernvarme i sit hus, siger man som tommelfingerregel at der spares 100KW/m2 om året, hvis huset pudses med 100mm isolering. Det er en besparelse på ca. 12.000 kr om året. Har du fx. oliefyr som varmekilde vil besparelsen være endnu større.

Indeklimaet ændrer sig også til det bedre, efter en omgang facadeisolering. Luften vil blive mere tør i huset, fordi huset bedre kan holde varmen inde. Det giver et langt sundere og mere behageligt indeklima til dig og din familie.

Facadeisolering som støjreduktion

Facadeisolering er også støj reducerende. Bor du ud til en stor vej eller lign. så er isoleringen med til at holde støjen ude.

I Danmark er der stor fokus på energi klassificering og det med rette!
Gamle huse taber en masse varme kontra de nye huse. Ved brug af facadeisolering, vil man kunne forbedre sine muligheder betragteligt, for at kravle et skridt op af energistigen.

Det vil samtidig føre til en værdistigning på huset.

Netpuds og isolering er en behandling, der kræver den rette uddannelse/efteruddannelse.
Nordjysk Murer & Facade er altid opdateret. Vi sørger for regelmæssig efteruddanelse, så vi hele tiden er opdateret på udviklingen, nye regler og krav, samt nye muligheder og trends.

Kontakt os

Ring til os og lad os tale om dine ønsker – så sender vi dig efterfølgende et ganske uforpligtende tilbud.
Vi udfører netpuds-opgaver i hele landet. Både Nordjylland og Storkøbenhavn, så tøv endelig ikke med at kontakte os.